abéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti abeh)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panyambung [su]

abéh

  1. ambéh.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.