acay

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

acay

  1. dibasakeun kana cai leuleueur sungut nu ngaley ka luar.