acay

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Barang[édit]

acay[édit]

leuleueur sungut nu ngaley ka luar

Kecap Pagawean[édit]

ngacay[édit]

ngaluarkeun acay