aeud

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

aeud

  1. aeud: ngaran sato (sabangsa monyét)
Conto: Saha diantara maranéh nu kungsi nénjo aeud ?

Babasan[édit]

  • aeud: nya goréng budi nya bangor
Conto: “Teu kabeneran boga adi téh, mani kawas aeud pisan,” ceuk bi Éméh