aeud

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

aeud

  • aeud: ngaran sato (sabangsa monyét)
Conto: Saha diantara maranéh nu kungsi nénjo aeud ?

Babasan

  • aeud: nya goréng budi nya bangor
Conto: “Teu kabeneran boga adi téh, mani kawas aeud pisan,” ceuk bi Éméh