agén

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

agén

  • jalma nu dipercaya keur ngalakonan hiji hal.
  • Film James Bond nyaritakeun pajoangan agén rahasia ngabongkar sindikat kriminal.
  • Koran ieu bisa dibeuli di agén suratkabar anu aya di Jalan Merdéka.

Tingkatan basa[édit]

  • agén: basa serapan Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.