agréng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

agréng

  1. gedé tur alus;
  2. dibasakeun ka eusi jero imah nu pikabetaheun lantaran paparabotanana lengkep jeung merenah nepatkeunana ditambah ku caraang;
  3. disebut ogé sigrong.