aha-oho

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ieu éntri hanca garapeun basa Sunda

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

aha-oho

  1. oho, dibasakeun kana batuk.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.