ajaib

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ajaib

  • Anéh, pikahéraneun, teu kaharti ku akal, diluar adat kabiasaan.
  • mang Ahmad bungah pisan lantaran wapak nu dipésérna ajaib bisa narikan kana duit
  • geus lain jamanna ayeuna mah percaya kana parabotan ajaib, da kabuktian éta mah saukur kabeneran nu dijieun-jieun.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.