ajlé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ajlé

  1. ajlé-ajléan, luluncatan ku suku hiji: Éta budak keur ajlé-ajléan maén sondah.