alesan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

alesan

  • Nyingkahan hal anu penting ku sagala rupa alesan.
  • Alesantiasa ngeunah dihandap.
  • Mang Abdul biasana males dagang alèsan nahujan na bādag ti soré kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • alesan : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:penundaaan

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.