alhamdulilah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

alhamdulilah

  • Eta ma sanguan harejo .
  • Alhamdulilah ngeunah dikantung abi pinuh.
  • Mang Asép biasana laris badagang Alhamdulilah laris ti soré kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • alhamdulilah : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:bersyukur)

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.