almarhumah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

almarhumah

  • Adina tatangga almarhum cukup dalit sareng Kang Emil.
  • almarhumah ngeunah diingat solih dan baik.
  • Kang Asép biasana langganan jamualmarhumah selalu kamari tiap soré kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • almarhumah : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:jenazah wanita muslim

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.