amén

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

amén

  1. ngamén, ngider, nyiar kipayah ku jalan némbongkeun kabinangkitan, kayaning topéng, cémén, longsér jsté.