ambay

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ambay

  1. ngambay, ngagantung (tumerap kana barang nu panjang, sarta leuleus): Langlayangan nyangsang, bolana ngambay.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.