ambek-ambekan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ambek-ambekan

  • unggal-unggal kali ambek sabab loba teuing nu nyieun piambekeun.
  • Pa lurah ambek-ambekan lantaran warga miceun runtah di mana waé.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.