ambekan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

ambekan

  1. engapan kaluar asupna hawa tina irung cirining hirup
Sinal de igual.svg Sinonim
  1. napas