amburasut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

amburasut

  1. udulan, lalésotan tina beungkeutna atawa marurag tina wadahna: Koper ragrag tina luhur beus nepi ka amburasut eusina.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.