ameng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ameng

  1. lemesna tina ulin; #menca (basa lingkungan): Dén A mah mun teu dipaksa-paksa teuing tara kersa ameng;
  2. robahan tina ambeng (basa lisan). amengan, pelesir.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.