ampar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ampar

  • kecap pagawéan nyimpen barang kucara dibeberkeun atawa digulungkeun di handap.
  • amparkeun heula atuh karpétna, ngarah teu mérang!

Tingkatan basa[édit]

  • ampar : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.