ampih

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ampih

(file)
  • kecap pagawéan nyimpen barang ka tempatna.
  • ampihkeun heula motorna, bisi kaburu poho!


Tingkatan basa[édit]

  • ampih : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.