anaking

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ieu éntri hanca garapeun basa Sunda

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

anaking

  1. ringkesan tina anak aing.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.