ancem

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ancem

  • Debtors ancem jalma nu sok ngumpulkeun.
  • Ancem ngeunah diingeut keun nganjukan.
  • Mang Asép biasana jarang piutang ancemdi bui kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • ancem : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Citakan:memaksa

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.