ancul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ancul

  1. ngancul, ngampul, ngambul, gerak ka luhur: Sing teuas ngompana bal téh, ngarah alus nganculna.
Ieu kecap nyangkaruk dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.