andum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

andum

  1. andum salam, silihdoakeun: "Urang andum salam baé ayeuna mah," ceuk A basa rek papisah jeung B. andum pidu'a, milu ngaduakeun.