angel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

angel

  1. Bantal: Ganjel sirah mun keur saré atawa gégéléhéan.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan

Basa Inggris

Open book 01.svg Kecap banda

angel

  1. malaikat