angeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

angeun

  • godogan cai dibungbuan pikeun deungeun sangu. Biasana eusi bukurna beda-beda.
  • Karesep abdi mah angeun haseum disambelan.
  • Emak ngagodog angeun bayem dina kompor.

Tingkatan basa[édit]

  • angeun: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.