angkat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

  1. lemesna tina indit, leumpang nyanyabaan
  2. mawa banda ka luhur

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap pagawéan

  1. mawa banda ka luhur