Lompat ke isi

angklung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

angklung

  • tatabeuhan anu dijieun tina awi, dimaénkeun ku cara digebeg-gebeg.
  • Angklung téh kaasup salah sahiji warisan dunya ti Jawa Kulon.
  • Sababaraha lagu Barat anu dimaénkeun dina konser ieu dipirig ku sora angklung.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.