angkruk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

angkruk

  1. ngangkruk, ngongkrong, teu dahar pisan: Anu ngungsi, aya nu ngangkruk sapoé jeput.