arang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Kaayaan[édit]

arang[édit]

langka, nuduhkeun carang kana kajadian

Conto Kalimah[édit]

Baheula mah arang kajadian caah rongkah teh, sabab tara aya nu ngahaja ngabukbak gunung

arang langka[édit]

langka pisan

Kecap Anteuran[édit]

arang[édit]

pokpokan nu ngawuluku ka munding lamun tapak singkal carang teuing