asli

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

asli

  • anu jadi asal (tina hiji hal), murni teu aya campuran.
  • Péso nu urang jual ieu asli buatan Jepang.
  • Manéhna teu mawa SIM asli pas tumpak kana motor.

Tingkatan basa[édit]

  • asli: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.