asmarandana

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

asmarandana

  1. Asmarandana (Asmaradahana), ngaran pupuh pikeun ngagambarkeun kabirahian. Déwa Asmara, Kama Jaya, ngaran déwa anu ngawasa dayacinta.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.