ati

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ati

  1. anggota eusi beuteung anu nimbulkeun hamperu;
  2. haté, jajantung. ati sanubari (harti injeuman), lelembutan ati: Deudeuh lain meumeueusan, éstu rembes tina ati sanubari. jantung ati (harti injeuman), kabogoh. ati-ati, iatna, maké jeujeuhan: Kudu atiati pisan meuntas jalan di nu ramé mah!; lemesna atos-atos. ngati-ngati, ngancam: Neuteuli Si Éta mah, maké ngati-ngati ka déwék!