awi andong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

awi andong

  1. (Gigantochloa pseudoarudinacea) basa wewengkon Bogor, keur nuduhkeun awi gombong.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.