awi gereng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

awi gereng

  1. (Bambusa blumeana) bangsa awi anu carucukan lebah bukuna nepika régangna; tingali haur, haur gereng.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.