awi gombong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

awi gombong

  1. (Gigantochloa pseudoarundinacea) bangsa awi anu gedé pisan sok disebut ogé awi surat.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.