awi tali

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

awi tali

  1. (Gigantochloa apus) awi biasa nu ruasna paranjang jeung babari dihuaanana tara rapuh mun dipaké tula-tali; sok disebut ogé awi apus atawa awi lantas .
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.