ayo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap pagawéan

ayo

  1. kecap pikeun ngajak; mari

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan