ayong-ayong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ieu éntri hanca garapeun basa Sunda

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ayong-ayong

  1. sabangsaning tuwuhan.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.