Lompat ke isi

béar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Kecap pagawéan [su]

béar

  • dibasakeun kana kéjo anu sikianana misah-misah teu ngahiji.
  • Pun lanceuk keur misahkeun beas nu kamari ngarah béar teu ngahiji.
  • Abi keur ngawadahan kacang taneuh meunang meuli ti pasar pikeun béar.

Tingkatan basa

[édit]
  • béar : basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.