béngkok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

béngkok

  • bengkung atawa teu lurus.
  • Milih kai téh ulah nu béngkok atuh!
  • Nyieun gurat lurus téh meni béngkok!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.