béngkong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

béngkong

  • paraji, dokter sunat.
  • Kang Darman ngajajap budakna ka béngkong.
  • Tempat prakték béngkong biasana geus pinuh ti isuk kénéh.


Tingkatan basa[édit]

  • béngkong: basa loma


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.