baé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

baé

  1. waé;
  2. hartina méh sarua jeung "wungkul".
    Uing baé nu kaditu téh nya.