babari

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

babari

  • pagawéan anu teu hésé dilakukeun.
  • Ujian hirup mah moal babari amun teu disanghareupan ku haté nu ikhlas.
  • Urang asa curiga jeung teu yakin yén soal ulangan ayeuna babari atawa urang nu salah ngajawab.

Tingkatan basa[édit]

  • babari: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.