babasan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

babasan

  1. ungkara winangun kecap, biasana kecap kantétan, anu susunanana geus matok sarta ngandung harti injeuman.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan