babasan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

babasan

  1. ungkara winangun kecap, biasana kecap kantétan, anu susunanana geus matok sarta ngandung harti injeuman.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan