bacot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bacot

bacot

Conto: Montong ngabacot waé euy, kawas silaing sok milampah kahadéan wéh !

Babasan[édit]

  • hambur bacot murah congcot: babari nyarékan tapi béréhan
Conto: Boga mitoha téh hambur bacot murah congcot déwék mah.