bacot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

bacot

Conto: Montong ngabacot waé euy, kawas silaing sok milampah kahadéan wéh !

Babasan

  • hambur bacot murah congcot: babari nyarékan tapi béréhan
Conto: Boga mitoha téh hambur bacot murah congcot déwék mah.