bagéa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bagéa

  • hiji kecap anu asalna tina baga nu hartina haturan sumping.
  • Asa dibere bagéa lamun geus dibéré duit.

Tingkatan basa[édit]

  • bagéa : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.