balélol

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

balélol

  • ditujukeun ka budak nu olol lého jeung teu lancar mun ngomong lantaran can lancar aksara.
  • Rai abi masih balélol keneh lamun ker ngomong.
  • Najan geus kolot, si Usep masih balélol mun maca buku.

Tingkatan basa[édit]

  • balélol: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.