bantat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bantat

  • diartikeun keur kadaharan nu dikulub atawa diseupan nu geus asak di luar tapi atah atawa teuas kénéh jerona; tingkatan bantut, bagel, gaaleun, nganggarateun.
  • Sing asak ari nyepan bolu, bisi bantat!
  • Mang, rotina jiga bantat kénéh ieu mah.

Tingkatan basa[édit]

  • bantat: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.