bebeng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bebeng

  • dibasakeun kana beuteung jelema nu buleud siga teu cangkéngan.
  • Kunaon atuh beuteung téh jadi bebeng kitu saprak hirup sorangan?
  • Saatos babaran, abdi konsumsi obat supaya teu pati bebeng teuing.

Tingkatan basa[édit]

  • bebeng: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.