bedul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

bedul

  • bagong
Conto: Tah, euy, bedul ! Pegat ti beulah ditu !
  • oray bedul: sabangsaning oray matih, rupana hideung, awakna buntet
Conto: Kamari mah dina handapeun tangkal muncang, kuring manggihan oray bedul.

Babasan

  • pikabeduleun: pikangéwaeun
Conto: Dasar budak pikabeduleun, awas siah mun balik ka imah !