bedul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bedul

bedul

  • bagong
Conto: Tah, euy, bedul ! Pegat ti beulah ditu !
  • oray bedul: sabangsaning oray matih, rupana hideung, awakna buntet
Conto: Kamari mah dina handapeun tangkal muncang, kuring manggihan oray bedul.

Babasan[édit]

  • pikabeduleun: pikangéwaeun
Conto: Dasar budak pikabeduleun, awas siah mun balik ka imah !